VÍZIÓ-MED OPTIKA

1011 Budapest, Gyorskocsi utca 12.

 

Mészáros Nóra
Látszerész, üzletvezető

"Mészáros Nóra vagyok. 2009-ben csöppentem az optika világába, mely teljesen magával ragadott, így alig vártam, hogy elvégezzem az iskolát, ahol 2012-ben látszerész és fotocikkereskedővé váltam. Pályámat a Vision Expressben kezdtem, ahol nagyon sok tapasztalatot és gyakorlatot gyűjtöttem. Jelenleg a Vízió-Med csapatát erősítem, remek szakemberek mellett. Számomra látszerèsznek lenni hivatás. Célom a vásárlóknak nemcsak egy szemüveget adni, hanem boldogságot, hiszen jól látni boldogság. Maximális szakmai alázattal állok kedves vásárlóim rendelkezésére, hogy a számukra legmegfelelőbb szemüveget készítsem."

Az optikában Zeiss lencsét forgalmazunk. A ZEISS szemüveglencse-kínálat számos különböző termékmegoldást nyújt. Függetlenül attól, milyen látásproblémával szembesül a szemüvegviselő, biztos lehet benne, hogy a ZEISS kínálatban megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Legyen szüksége akár vékony vagy könnyű lencsére, konkrét távolsághoz illő korrekcióra, speciális szűrőre vagy felületkezelésre a jobb látáskomfort érdekében: a ZEISS mindig biztosít megfelelő megoldást. Minőségi lencsékhez illő márkás szemüvegkeretekkel várjuk a hozzánk betérő kedves vásárlóinkat!

Szemészeti szakrendelés után lehetősége van nálunk elkészíttetni a személyreszabott szemüvegét. Amennyiben már rendelkezik látásvizsgálati eredménnyel, az alábbi telefonszámon tud időpontot egyeztetni.

Telefonszám:

  • 06-70/443-8654

Nyitvatartás:

  • Hétfő 09:00 - 18:00
  • Kedd 09:00 - 13:00
  • Szerda 09:00 - 18:00
  • Csütörtök 10:00 - 19:00
  • Péntek 09:00 - 18:00

Kövessen minket Facebookon is!