Visumax lézeres szemműtét

VISUMAX lézeres szemműtétről

A VISUMAX a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, leggyorsabb és legkíméletesebb lézeres látásjavító kezelés. Az ehhez a kezeléshez használt lézer előnye, hogy nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem a szaruhartya felszínével párhuzamosan végzi el a vágást. Nincs szükség hozzá a szemfelszín lelapítására, ebből kifolyólag a szemnyomás sem növekszik meg. Mind a lézer működési ideje mind az előkészítő lépések rövidebbek, így a teljes kezelési idő lecsökken más eljárásokhoz képest.

Kinél alkalmazható a VISUMAX kezelés?

Szinte bárki igénybe veheti a kezelést, aki szemüveggel vagy kontaktlencsével korrigálható rövid vagy távollátással, szemtengelyferdüléssel vagy olvasószemüveggel küzd. A nagyfokú kíméletesség miatt olyan páciensek számára is megfelelő, akik a többi kezelésre nem alkalmasak a szemnyomás megnövekedésének veszélye miatt.

VISUMAX kezelés típusai

Három típusú kezelést különböztetünk meg:

  • a VISUMAX kezelést,
  • a VISUMAX HD kezelést és a
  • VISUMAX LBV kezelést.

Az alap VISUMAX kezelést azoknak javasoljuk, akik még nem töltötték be a 40. életévüket és a távolra történő éleslátáshoz szemüvegre vagy kontaktlencsére van szükségük.

 

A VISUMAX HD kezelés azok számára ideális, akik már betöltötték a 40. életévüket és a távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek. Ez a típus tűéles látást tesz lehetővé mind távolra mind monitor távolságra.

 

A VISUMAX LBV kezelés pedig azoknak szól, akik csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével látnak távolra de emellett olvasószemüvegük is van, vagy azoknak akik csak olvasószemüveget használnak de távolra élesen látnak.

VISUMAX kezelés előnyei

A kezelés egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon rövid a gyógyulási idő, akár már a kezelés más- vagy harmadnapján ismét munkába lehet állni amennyiben nem monitort kell néznünk. Fontos előnye még emellett a kezelés rövid időtartama (2-3 perc/szem), illetve a teljes fájdalommentesség és precizitás.

Árak

A VISUMAX – VISUMAX HD – VISUMAX LBV kezelések ára (1 szemre vonatkozóan):

  • 365.000. – 440.000.-Ft

Interjú a lézeres szemműtétekről

Dr. Ratkay Imola a Családbarát műsorban beszélgetett a lézeres szemműtétekről

Elérhetőség

Nyitvatártás

Kedd: 16:00-19:00

Szerda: 10:00-16:00